INTREBARI FRECVENTE
Cate fotografii vom primi?
  Nu exista un numar exact de fotografii. Numarul poate depinde in functie de complexitatea evenimentului. Ce pot promite este un numar de minim 800 de fotografii pentru NUNTA si un minim de 500 de fotografii pentru BOTEZ.

Fotografiile vor fi editate?
  Desigur! Toate pozele livrate, vor fi editate/prelucrate individual in stilul personal. Acestea vor avea corectii de luminozitate, culoare, contrast etc. Pozele de album vor avea parte de o editare mai ampla, daca este cazul.

In cat timp vom primi pozele?
  Pozele se vor livra in maxim 60 de zile calendaristice. In prima faza se vor livra prin intermediul serviciului de galerie online, apoi pe stick-ul personalizat.

Ai un asistent?
  Da. In timpul evenimentului este necesar un ajutor in plus. Asistentul este acolo ca sa imi usureze munca, fie ca e vorba de trusa foto sau de pus luminile in biserica, el ma ajuta sa ma pot concentra pe eveniment si totodata sa pot fi mai creativ. Asistentul nu tine loc de al doilea fotograf si acesta este prezent, doar in cazul in care consider ca este necesar ajutorul acestuia.

Oferiti servicii video?
  Oferta mea este exclusiv pentru servicii foto. Va pot ajuta in acest sens, doar cu recomandari catre persoane cu care am mai colaborat si sunt de incredere.

Unde locuiesti si unde te poti deplasa?
  Locul de resedinta este Bucuresti, dar ma pot deplasa oriunde in tara sau in afara tarii. Mentionez ca orice deplasare mai lunga de 100 de km, este suportata de beneficiar. Beneficiarul este obligat sa asigure cazare si sa deconteze cheltuielile legate de transport.

Ai un al doilea fotograf?
  Da. Acest lucru este optional si nu este inclus in pret. 

Cat vei sta la eveniment?
  Nu exista o ora exacta. De obicei stau pana la incheierea tuturor momentelor importante (tort, buchetul miresei, hora miresei, etc). Acest lucru se stabileste de comun acord cu mirii.

Vom primi fisiere brute (RAW)?
  Doar la cerere si acest lucru este contra-cost si este introdus ca optiune in contract. 

Ce se intampla daca pierdem pozele?
  Eu garantez pastrarea pozelor livrate pentru o perioada de 1 an de zile. Personal detin proiecte si de acum 4 ani, dar nu pot garanta mai mult de un an.

Cununia civila va avea loc intr-o alta zi, vei fi prezent acolo?
  Acest lucru este posibil, dar va fi tratat independent fata de ziua nuntii. Exceptie de la regula se face atunci cand, cununia este in aceeasi saptamana cu nunta si data este disponibila. Pentru detalii folositi sectiune de contact.

Cum platim?
  Plata este structurata in 3 transe, respectiv: avans 20% la semnarea contractului,apoi pana la 80% din valoare contractului, dupa eveniment sau la maxim la 7 zile dupa si restul de 20% la predarea materialelor. Plata se poate face cash si se va elibera chitanta sau prin transfer bancar in baza facturii. Pentru plata integrala in avans se va face un discount de 10%.

Cum se desfasoara procesul de creare al albumului?
  Dupa primirea pozelor prin serviciul de galerie online puteti face o selectie direct in galerie cu pozele dorite. Este nevoie de un numar minim de 50 de poze favorite. Daca este cazul, eu voi completa lista cu pozele alese de mine si voi pregati layout-urile. Apoi va trimit layout-urile pentru confirmare. Totodata va puteti alege designul copertii, culoarea, personalizarea etc. Daca totul este ok, se vor trimite catre laborator. Termenul de livrare este de maxim 14 zile. Pentru exemple apasati aici.

Cate poze vor fi in album?
  Nu exista un numar exact. Acest lucru difera in functie de albumul ales, dar din experienta pentru un album 30x30 folosim in medie 80 de poze.

Aveti o oferta de preturi?
  Da,dar aceasta se trimite ulterior in functie de informatiile furnizate. Pentru oferta de pret personalizata, va rog sa accesati sectiunea contact.
Back to Top